Welcome To Forum #Pahang

webmaster.webchat.org
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share
 

 iphone yg baru!!!

Go down 
AuthorMessage
annely



Number of posts : 29
Registration date : 2012-08-05

iphone yg baru!!! Empty
PostSubject: iphone yg baru!!!   iphone yg baru!!! Icon_minitimeThu Sep 12, 2013 10:13 am

iphone baru (5s) pon dh lancar lah! sebelum ni i masih pikir nk tukar ke iphone 5. hingga skrg iphone 5s pon sudah lancar.. korang rasa i nk tunggu dia keluar x? atau beli i5 ajer? mana satu lg best?
Back to top Go down
View user profile
popolan



Number of posts : 37
Registration date : 2012-08-13

iphone yg baru!!! Empty
PostSubject: Re: iphone yg baru!!!   iphone yg baru!!! Icon_minitimeFri Sep 13, 2013 6:32 am

erm, yg baru tu i tak tau lagi, tak pi check. skrang i pakai yg iphone5 tu. i suka juga kerana kamera dia clear sgt, cantek lah, x yah pakai dslr pun blh skrang. hahaha
kalau u betul nak beli iphone 5, blh cepat pi celcom sign pasal skrang tengah buat promosi. cuma RM88 sebulan dan u blh dpt 5GB data bila sign up pakej tu
iphone yg baru!!! Untitled_zps7be1cf1a
Back to top Go down
View user profile
mikkesho



Number of posts : 14
Registration date : 2012-08-03

iphone yg baru!!! Empty
PostSubject: Re: iphone yg baru!!!   iphone yg baru!!! Icon_minitimeSat Sep 14, 2013 10:18 am

Sebenarnya kamun sudah ada Iphone 5, tak payah beli Iphone 5c dan Iphone 5S pun bukan ada banyak feature sangat tak banyak beza dengan Iphone 4S Apa yang lebih ialah processor yang laju, kamera rendah lampu, dan paling kagum ialah pengimbas fingerprint..
Back to top Go down
View user profile
catwang



Number of posts : 17
Registration date : 2012-08-03

iphone yg baru!!! Empty
PostSubject: Re: iphone yg baru!!!   iphone yg baru!!! Icon_minitimeSun Sep 15, 2013 3:00 am

erm, i rasa tengok ape keinginan u lah, kalau nk fungsi dia saje, i rasa iphone5 pon blh dh sbb kedua2 fon ni lebih kurang saje.. tp jika u nk beli dan showoff, jd belilah yg baru tu.. klu nk belilah, sign lah pakej2 sbb biasanya lebih murah dgn pakej tu.
sini ada video iphone baru, u blh compare sindiri lah
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




iphone yg baru!!! Empty
PostSubject: Re: iphone yg baru!!!   iphone yg baru!!! Icon_minitime

Back to top Go down
 
iphone yg baru!!!
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Welcome To Forum #Pahang :: Umum :: Semasa-
Jump to: